Arkiv

Åpning av tunnell, utsettes pga regnet.

Raimundo Chaves Boulevard tunnellen sin overlevering, er blitt utsatt på grunn av regn.

Overleveringen av Raimundo Chaves  tunnellen som skulle ha skjedd på ettermiddagen igår, er blitt utsatt pga alt regnet som er kommet igår ettermiddag. Ifølge informasjon fra myndighetene i byen Natal ,så stoppet regnet de siste  klargjøringene for å omdirigere trafikken til den nye tunnellen.

Tunnelen kobler marginale deler av BR 101 til Rua São José. Dette vil være den eneste løsningen videre for å knytte  Viário Dom Eugênio Sales komplekse tilgang til motorveien. Ifølge sekretariatet for urban mobilitet (SEMOB) så kunne man ikke gjøre ferdig maling en av tunnelen, pluss at signaler og skiltingen ble hemmet pga alt vannet som dalte ned.

Catwalken/overgangen ved  Prudente de Morais, nær Arena das Dunas, og Lima e Silva/Morais Navarro, foran Sebrae fikk også sin åpning utsatt pga samme årsaker. Viadukten av/ved BR 101 er forventet å bli levert på slutten av denne måneden.

I tillegg så mangler endel tilleggs-arbeider som ferdigstillelse av dreneringen, fortau og buss-stopper ved disse stedene. Myndigheten kan ennå ikke opplyse om når alt dette vil være fullt ferdig og i bruk dessverre.

Så, bilisten i hovedstaden, får nok klemme enda litt tålmodighet ut av tuben og smøre seg inn med.