Arkiv

Steakhouse ble ranet igår.

Overfallsmenn overmannet de ansatte og ranet et Steakhouse på Praia do Meio

Et Steakhouse ble ranet på morgenen mandag 21, i ‘Ponta do Morcegò, midt på strandområdet ved Praia do Meio, på østsiden av Natal. Ifølge militærpolitiet, angrep to menn de ansatte som kom på jobb og stjal hele kassa apparaet. Summen som de fikk med seg, er forløpig uvisst.

Ifølge PM skjedde kriminaliteten rundt kl. 06:30. De mistenkte ankom en sølv Honda Civic bil og overmannet lederen og noen ansatte som kom på jobben på morgenkvisten. Bandittene holdt gisler helt til ledelsen måtte gi opp og gi fra seg kassa apparatet.

Paret samlet samen sjekker, alle inntektene over helgen og en del av beløpet som brukes til betaling av lønn til de ansatte. Politiet mistenker at skurkene var lokalkjente og visste utmerket godt hvor pengene og verdisakene ble oppbevart. De kriminelle tok også med seg den skjulte video-enheten som lagrer bilder av alt som skjer ved restauranten. Men de var tydeligvis ikke klar over at videoene fra apparatet blir streamet i realtime via sattellitt og lagret som en back up på en annen maskin i Natal. Nå har politiet fått oversendt en kopi av disse filene.

Politiet utførte ransakelser i hele regionen, men så langt så har  ingen har blitt arrestert.