Arkiv

Viadukten ved BR-101, blir ikke åpnet som planlagt.

Rådhuset utsetter innvielsen av viadukten.

På grunn av alt regnet som falt i Natal, i juni og juli, så blir Queiroz Galvão Ferreira Guedes/konsortiet ikke ferdige med byggingen av viadukten for den føderale motorveien BR-101, som etter prognosen var beregnet til å kunne åpnes for trafikk i slutten av juli. Den kommunale viseforsvarsminister for offentlige arbeider og infrastruktur, ingeniør Gaius Mucius Pascoal, sa at arbeidene må dessverre fortsette i enda 10 dager og det er derfor at SEMOPI ikke vil annonsere noen ny åpningsdato foreløpig.

«De gjenstående arbeidene/tjenestene er helt umulig å få gjort ferdige i regnvær», sa han. Ifølge statistikk fra Vær forvaltning av landbrukets forsknings selskap i Rio Grande do Norte (EMPARN), har det vært mye nedbør langs med kysten, noe som har alvorlig forsinket arbeidet ved viadukten. Det har regnet i alt 42 dager av de siste to månedene. Det er kun derfor at arbeidet har gått så sent pga at å støpe arbeider i øsende regnvær er ikke så lett.

Viadukten ved BR 101 er den eneste biten av den komplekse veien som ikke er ferdig og vil åpne for trafikk mellom  Salgado Filho og Prudente de Morais i Lagoa Nova området. Denne nye strekningen har vært etterlengtet i lengre tid nå og Caio Pai forklarte at etter at broen etter ferdig, vil det tillate at busser å kjøre mot Syd-Natal langs en mye mere komfortabel og raskere rute enn nå for tiden.

Uoffisiellt så sa arbeidere som jobbet for entreprenører at veiovergangen vil bli levert for trafikk neste torsdag 7 August, trafikkdata som ikke har blitt bekreftet av SEMOPI frem til nå. Dette arbeidet var opprinnelig planlagt til å være ferdig til fotball VM, men her fikk natalenserene rett igjen med sitt sedvanlige ; Vi skal tro på det, når vi kan ta på det!

148083