Arkiv

Stygg trafikk ulykke på Rota do Sol.

Stygg trafikkulykke resulterte i 4  skadde på veien Rota do Sol.

En alvorlig ulykke på veien; Rota do Sol, i nærheten av avkjørselen fra Inferno do Barreira, skadet 4 personer alvorlig i går i stor Natal. Kollisjonen skjedde mellom et kjøretøy Golf, med skilter OJS-1151, på vei mot Pium og en Hyundai I30 med skilter NNU-8736 på vei mot Ponta Negra. Kollisjonen var voldsom og biler ble veltet og ulykkestedet så ut som en slagmark sier politiet.

Foranledningen til ulykken var at en tredje bil, en Pajero, gjorde en vanvittig manøver i trafikken og kollisjonen var pga dette et faktum.  Flere av de skadde hadde f.eks. dype sår i hodet, mens andre ble videre sendt til sykehus direkte.

Politiet sier i en kommentar at det ser ut til at ulykken skyldes stor fart, uoppmerksomhet og dårlig dømmekraft hos bilførere, noe som er meget vanlig i den skarpe Natal trafikken – dessverre.

148304