Arkiv

To døde og en arrestert etter ransforsøk i et privat hjem i Zona Norte.

Et forsøk på å rane en bolig, endte med at to banditter døde og en er arrestert. Episoden fant sted i går morges i området Nossa Senhora da Apresentação,  i området Nossa Senhora da Apresentação, i området Parque dos Coqueiros, , på nordsiden av Batal.  Handlingen ble stanset og banditter ble arrestert av offiserer fra fjerde militærpoliti bataljonen (fjerde BPM).

Frankie Marcone Felipe Lúcio Dantas Medeiros, 22 år, ble arrestert i forsøk et på å unnslippe, ifølge politiet. «Jeg har aldri gjort noe sånt tidligere, dette var første gang » sa han til pressen.

Ifølge politiet offiserer som deltok i aksjonen, så raidet tre kriminelle bolig ligger på gaten Severino Tavares. Det var informasjon fra eieren av huset, en entreprenør innen matlaging gass, som etter ryktene skulle ha store pengesummer oppbevart hjemme i sitt hjem, som ble angrepet av gjengen.

Bandittene dukket opp på scenen, kjørende en Mitsubishi modell Pajero, med skilter e OJV-1560. Bilen ble stjålet forrige torsdag, juli 31, i området Lagoa Nova. Når bandittene nåde frem til huset til entrepenøren, så var to av bandittene bevæpnet og annonserte straks «Dette er et ran». Ifølge eieren av huset, så opptrådet trioen med grov vold.. «De kom mot meg med høye rop og de slo meg, min kone og andre som var i huset med harde slag og truet med at de skulle skjære av oss hendene om ikke pengene kom frem i en fart.  Det var helt forferdelig, sa»mannen som valgte ikke å avsløre sin identitet til media.

Konfrontasjonen var uungåelig, da en nabo la merke til hva som skjedde og ringte politiet. Menn av fjerde BPM som jevnlig patruljerer området, kjørte straks til huset og ble der møtt av skuddveksling. Røverne forsøkte å flykte, men vi oppnådde å ta å  to og arrestere en av dem, «sa løytnant Gustavo Silva. I utveksling av skudd ble en av de kvinnelige gislene truffet i armen av et skudd.

Bandittene ble truffet av skudd da de prøvde å rømme over til en annen bygning under flukten. Det var der at politiet klarte å arrestere en av dem. Lucius Felipe Medeiros Dantas, 22 år, som sa han hadde aldri hadde begått noen forbrytelse. «Jeg har aldri gjort noe sånt. Dette var første gang «, sier rapporten.

Likene av andre to bandittene ble tatt til tekniske og vitenskapelige Politiets Institute (ITEP). En av dem var identifisert som Ricardo Henrique Costa Filho. Den andres identitet og alder ble ikke avslørt til pressen. Det Sivile politiets spesialister ved draps-avsnittet i Natal (DEHOM NATAL) var snart på plass. Mellom dem, nestleder i tjeneste, Odilon Theodosius.

Befolkningen i Zona Norte er glad for at patruljeringen i området er blitt forsterket siden VM. Dette området er beryktet for sin grove kriminalitet.

148305