Arkiv

Banditter robbet Bar i Capim Macio

Et overfall på en Bar ble registrert igår i Capim Macio. (Natal Sør)

I går kveld, kl. 23:00 så stormet tre banditter inn på en Bar i distriktet Capim Macio i sørlige Natal. Ifølge Civil politiet var det fire væpnede mistenkte som overfalt de ansatte og kunder og stjal personlige eiendeler, penger og en bil. MPS utført en ransaking i hele området, men ingen ble arrestert. (som vanlig)

Civil politiet rapportert at kriminaliteten skjedde rundt  23:00  på rua José Mauro de Vasconcelos. På tiden av overfallet var det ca 15 personer i lokalet. Tre mistenkte invaderte stedet og en fjerde ventet i en uidentifisert bil på utsiden for å hjelpe til med flukten.

Ofrene ble registrert i politirapporten ved politi-stasjonen på sørsiden, i nærheten av Candelária, i Natal. Saken vil bli etterforsket av det tiende distriktets politistasjon hos avdelingen ved Pirangi som tar seg av spesielle innbrudd og ran (DEFUR), ansvarlig for flere andre ran i Natal.

Politiet kom tidlig til stedet og startet med å avhøre vitner og å lete etter video-kameraer i området som kan ha fanget opp detaljer vedrørende overfallet.

De siste månedene, har hovedstaden blitt rammet av flere tilfeller av grove ran på kommersielle bedrifter, barer, restauranter etc.  Defur, til tross for sin offisiell tildeling av saker som bare omfatter saker med større utbytte enn R $ 21,270.00, har man enda ikke løst noen av sakene de jobber med.

Dette forteller hvor liten sjanse som bandittene løper for å kunne bli tatt i slike saker og derfor ansporer til nye overfall og ran sier media i en kommentar!