Arkiv

Regnet vil vedvare helt til fredag sier meteorologene.

 

Regnet vil nok  vedvare helt til fredag, ifølge Emparn.

Semob og Semopi vil opprettholde de nye kjøreforbudene i hele uken på  Avenida Sílvio Pedroza. Sekretariatene vil opprettholde disse nye forbudene pga den kraftige inseniteten av nedbøren. Og ifølge meteorologene i hovedstaden så vil  regnet bare fortsette frem til neste fredag (9). Nedbør vil være punktlig, med fokus på mest regn om morgenen.

Ifølge selskapets administrerende meteorolog ved de Pesquisa Agropecuária RNS (EMPARN), Gilmar Bistrot, så kommer dette værbildet til å dominere hele uken. Relativ fuktighet kan konstant nå opp til 93%. Mens nedbør som når det indre av staten vil bare bli minimalt dessverre.

Regnet forårsake flom og lidelser for befolkningen i Natal og omegn og skyldes en radikal omveltning av vær-situasjonen som erfaringsvis gir mye nedbør på kvelden og om morgenen.  Dette skjer ved påvirkning ute fra havet, noe som gir den høye fuktigheten og den kraftige vinden, sier meteorologen.

Ifølge en  prediksjon(værmelding) utgitt av Climatempo blir det med tiden noe mindre nedbør langs kysten, mens resten av Rio Grande do Norte forblir like tørt som til nå – til bøndenes store fortvilelse. Slik som været har vært i vinter, så har situasjonen vært meget unormal i hele perioden sier våre brasse venner som også er fortvilte på mange av sine familevenner som har blitt rammet av alt regnet på en eller annen måte og fått unormale problemer pga dette.

chuvas

148382