Arkiv

Mot en løsning av transport-krangelen ved den nye flyplassen.

 

Taxisjåfører og eiere av turist-service og andre har hatt et møte for å diskutere transport problemet.

Taxisjåfører og representanter for selskaper innen transport og Turistnæringen som opererer ved den nye flyplassen  Guvernør Aluízio Alves  var  samlet på ettermiddagen torsdag (7) til å behandle og å diskutere  regulering og overføring av passasjerer som har landet på stedet. Møtet foregår på kontoret for State Public departementet i Candelaria og møtet ble innkallt pga bråket rundt den nye flyplassen og transport av passasjerer som ankommer dit.

Dette er det andre møtet mellom disse parten og kategoriene denne uken. De prøver å bli enige om jurisdiksjonen til transport av passasjerer som ikke har kontrakt om shuttle/frakt  til sine hjembyer/turistorter.

I går ettermiddag, på et møte i hovedkvarteret til Statens sekretariatet av offentlig sikkerhet (SESED), så ble taxi-sjåfører og andre deltagere om en «fredsavtale» i tilnærminger overfor hverandre og å tillate passasjerer til å selv bestemme hvilke transport metode de ønsker å benytte videre mot bestemmelse stedet sitt og ikke tvinges til måtte bruke taxi f.eks. som er dyrt og heller la passasjernes lommebok avgjøre problemet.

Det hele toppet seg i forrige uke da en gjeng taxi-sjafører truet med å brenne opp konkurenter ved hjelp av en «Molotov-cocktail» (bensin-bombe). Denne aktuelle saken er nå under full etterforsking hos det sivile politiet.