Arkiv

Bussrute 66 får nytt rutemønster.

 

Buss-Linje 66 endrer rutemønsteret sitt på kommende mandag.

Etter økningen i buss-prisene så har en av betingelsene som pålagt av minister for urban mobilitet (SEMOB) og til eierene av busselskapene, er at fra mandag  (11). så kjører linje nr. 66 som går fra byen;  Cidade da Esperança/Ponta Negra, via Bom Pastor, og sirkulerer gjennom UFRN mot  Nova Descoberta. Skal nå ifølge Clodoaldo Trindade Cabral, ruten Esperanca/Ponta Negra, via Bom Pastor også  i tillegg vil sirkulere gjennom campus på UFRN og Nova Discoberta området, ifølge Clodoaldo Trinity Cabral, nestleder Secretary of transportation. Baksiden av nyheten for den nye linjen, vil at  innbyggerne langs Ponta Negra-stranden ikke lenger kan bruke linjen som ankommer Universitetet som tidligere, men må velge en annnen rute.

147383