Arkiv

Lenge leve frekkheten!

 

En far til en innsatt er arrestert med 3 kg med marihuana, da han forsøkte å gå inn på et fengsel i Parnamirim.

En mann ble arrestert da han prøvde å smugle inn om lag tre kilo av marihuana i et fengsel av Parnamirim  kommune av Natal. Tilfellet skjedde på søndag morgen (10). I henhold til kontrollenheten ved fengselet, var stoffet gjemt i en bolle full av ris som vanligvis brukes til lunsj på  Farsdagen.

Ifølge direktør for fengselet, Durval Franco, var mannen som hadde med stoffet 59 år og skulle besøke sin sønn , som sitter fengslet ved anstalten. Han skulle ha forsøkt å dra nytte av de større besøks-bevegelsene i fengselet pga at det var Farsdag.  Stoffet ble oppdaget av en fengsel-agent når han kontrollerte mat som skulle inn til de insatte gjennom besøk av famile.

Sønnen satt tidligere fengslet i Candelária, i Natal. Han var arrestert for grov narkotikahandel ogfaren innrømmet at han ville ta materialet inn til bruk for sin sønn. Nå blir han selv anmeldt for selv å smugle narkotika etter proff-paragrafen, så nå må sønnen finne andre i familien til å smugle til seg selv – og sin far i fengsel.

Vi gremmes – at det går an?

machona