Arkiv

UP beslaglegger 1.230 fugler i kontroll på motorveien.

PRF (UP) har grepet 16 menn og beslaglagt 1.230 stk fugler.

I en operasjon langs den føderale motorveien, så arresterte politiet 16 menn og beslagla 1,230 Arribaçãs ved daggry lørdag morgen i kommunene Lajes i Sentral-regionen og i Riachuelo, i nordøst-regionen i Rio Grande do Norte. Ifølge PRF, ville materialet ha  blitt ulovlig  solgt for forbruk. UP-Handlingen har som mål å bekjempe miljømessige forbrytelser.

Ifølge PRF skjedde beslag mellom midnatt og ved 02:00 tiden i nærheten av BR-304. En av mennene som ble arrestert bekreftet at fuglene vil bli solgt i João Câmara, i Mato Grande kommunen i regionen. De arresterte  sier at kjøpere betaler R $ 1.50 for enhet av fuglen for å bli videresolgt forR $ 6 til andre kjøpere.

De slaktede fuglene, vil nå bli brent, mens de som var i live vil bli sluppet fri i det området som de ble fanget inn. De ttevil bli overvåket av PRF og IBAMA.

Ifølge IBAMA gir lovgivningen hjemmel for en bot på R $ 500 for hvert fuglen slaktet. De 16 mistenkte må svare for grov miljøkriminalitet og kan få opptil tre år i fengsel for fauna-kriminaliteten sin.

Telefonene for å rapportere om ulovlig jakt og annen fauna-kriminalitet; kan gjøres via telefon 0800-61-8080 eller (84) 3342-0454.  Gjerne annonymt.

arribacas                                                                          Arribaçãs