Arkiv

Politiet jager skyteglad trio.

En banditt-trio ble jaget og utvekslet skudd  med politiet og krasjey bil etter et butikk ran.

Hendelsen skjedde sent torsdag kveld, i Pajuçara i Zona Norte området i Natal.

Tre unge menn ranet en dagligvarebutikk, sent på torsdag kveld (14), men ble oppdaget og forfulgt av politiet mens de utvekslet skudd med politiet, men til slutt ble de stanset og arrestert. Ranet ble oppdaget på Avenida Moema Tinoco, i Pajuçara som ligger den aller nordligste delen av Natal.

De mistenkte ble oppdaget under ranet og fikk raskt politiet på hjul og flere skudd ble avfyrt av trioen rettet mot politiet. Da politiet ankom ran-stedet, så oppdaget de trioen, som var på vei vekk i en bil i et kjøretøy av merket Fiat Palio, hvit av farge.

 

På tiden mens jakten pågikk, så forsøkte trioen å snu og idenne forbindelse ble de stoppet og arrestert og under denne så ble det utvekslet skudd mot militærpolitiet. To av de unge menn ble skutt, men er ikke alvorlig skadet, ifølge politiet.

De ble identifisert som Luzinelson da Costa Oliveira, 18 år, Daniel do Nascimento Júnior, 23 år, og en tenåring på 17 år, bror av Daniel. De mistenkte som ble truffet av skudd, ble tatt med til sykehuset og etter medisinering, så gikk turen til politistasjonen på nordsiden av byen.

En lokal innbygger, Zahir Alves, rapporterte at hun så TV da hun hørte skudd som ble avfyrt kloss inntil huset hennes. «Jeg ble livredd for det var sikkert mere enn 30 skudd som ble avfyrt. Jeg løp og hoppet over muren til naboens hus, sa kvinnen til media.

2_246

1_45Kilde : O Journal