Arkiv

NB! – KJØP /SALG og LEIE gjennom venner av oss! – NB! Sale/Buy/Rent property!

TFN/PHONE. MARILENE : 00 55 84 999079742 ny)                             TFN/PHONE. JOAO : 00 55 84 998122276 ny)

Marilene        Mange har spurt oss om vi kan hjelpe dem med å selge/kjøpe leiligheter – hus i Natal området. Videre så er det mange som også spør om vi kan hjelpe dem med å skaffe et riktig skjøte (títulos de propriedade)(deed) etc. alt til normale «brassepriser».

Vi har derfor bestemt oss for å opplyse om to personer som vi anbefaler og som dere kan stole på 100%. Både Marilene Dantas (med CRECI=Løyve fra myndighetene) og Joao Guilherme prater greit engelsk og er begge utrolig service vennlige og vil garantert stå på for at dere vil bli fornøyde. De har vært våre venner i 12 år her nede.

e-mail:  contato@homesimoveis.com

NB! Vi står gjerne til tjeneste/hjelp for å oppnå kontakt me dem vedrørende dette. Vennlig sjekk kontakt informasjon  og at SKYPE er på 24/7 her hos oss,  (servicern) for en uformell prat – også om andre ting!

NB! Marilene kan også hjelpe til med mange andre trivielle ting som du/dere måtte ha problemer med i hverdagen her i Natal – men bare husk at dere må betale henne ordentlig for tjenestene hun utfører for dere!  Det er en vanskelig økonomisk jungel å måtte leve med mann og barn i Natal nå for tiden og Marilene er inget unntak i så måte.

04.04.2015 NB! > Under en seriøs prat med Marilene her om dagen og etter at vi har fulgt Marilene i hennes daglige jobb her nylig – viser det med all tydelighet at om du  skal selge/kjøpe/leie noe her i Natal, så for all del ikke gjør dette gennom helt ukjente personer >> det kan koste deg dyrt. Egentlig er vi litt sjokkert over den gedigene papirmølla og nivået på byråkratiet her i Natal området. Hvis du ikke er helt inne og komfortabel med systemet/byråkratiet her nede, så er sjansene for at du kan bli alvorlig lurt, meget store!!!  Dette sier Marilene, men ikke for å mele sin egen kake, hun ser gjerne at dere bruker andre meglere/advokater til dette – bare dere er helt sikre på at dere kan stole 100% på dem, sier hun. Det er utrolig lett for useriøse aktører å legge til «kostnader» for «manglende papirer» sm må fremskaffes til en dyr penge, men som i virkeligheten er fullstendig unødvendige for å kunne gjennomføre salget/kjøpet etc. Men dette har dessverre dere ingen mulighet til å overvåke som hun sier. Hun bere derfor alle om å være meget årvåkne med HVEM dere har gitt oppdraget til og at dere har foretatt en seriøs bakgrunn-sjekk av disse personene/byråene. NB!

English; Use Marilene and  JOAO if you want to sell/buy/rent property in Natal!

We recommend them 100%  as they have been our friends for almost 12 years ! They are highly trusted friends of ours.

We can vouch for her honesty – all the way!

mvh  admin

regards admin