Arkiv

Bo billig og bra i Natal – nære Ponta Negra stranden.

Om man ønsker å bo billig og greit nære den flotte Ponta Negra stranden, så kmmer man ikke utenom Pousada MaraVista som ligger bare et stenkast fra stranden/promenaden.

NB! denne pousadaen tilhører våre venner Marilene og Joao og har blitt pusset/oppgradert kraftig det siste året. Du får nå eget bad, air-condition, kjøleskap på alle rom + en god frokost. En stor koselig veranda m/utsikt står til disp. Gratis Wi-Fi Internett, mange restauranter,butikker,kiosker + gateselgere/souvenir, langs strandpromenaden i alle prisklasser og et livlig natteliv i Back-Ponte Negra.Hun setter sin lit til å ha det pent/rent/ryddig på vertshuset sitt. NB!

Hun holder fantastiske lave priser og du skal nok lete lenge etter å få så meget for pengene andre steder.

NB! Vi har sett at det oppreres med mange feil telefon nummere i media til pousadaen!  Dette pga av (9) endringen for en tid tilbake. Så bruk gjerne de private nummerene som står nevnt i innlegget under, for å komme i kontakt med dem.

PS> Telefon Marilene privat; 55-84-99907-9742 (mob).

English/Engelsk spoken.

  MaraVista; 55-84- 3236 – 4677  (fix)