Arkiv

Vold og atter vold!

Natal har det største antall drap i de fire første månedene av 2017

I den detaljerte rapporten om det totale antallet drap i Rio Grande do Norte, utgitt av observatoriet på Vold Lethal Forsettlig (obvio) på lørdag (29), i Natal,  så er Natal, den kommunen med høyest antall tilfeller overlagt drap, frem til sist fredag. Det er hittil registrert i 2017 > 220 overlagt drap, registrert fra 1. januar til sist fredag ​​(28). Tallet er 19,6% høyere enn den samme periode tatt opp i 2016, med 184 drap.
 

Ifølge data som presenteres av offentlig sikkerhet ekspert Ivênio Hermes , så opplyste han til den lovgivende forsamling, at  i Vest-Natal sonen ble det registrert som sonen  med høyest antall mord i år. Den sørlige regionen har den høyeste prosentvise veksten i de senere år i samme forbindelse. Vest og nord soner ledende antall drap undersøkelser og som i proporsjonale vilkår, oppveier den sivile politietterforskning kapasitet på grunn av lite antall agenter. 

I de kommunene som utgjør Metropolitan Region of Natal (NMR) viser dataene byene Parnamirim med 55 dødsfall, Ceará Mirim (52), São Gonçalo do Amarante (29), Macaíba (31) Nísia Floresta (30) St. José de Mipibu (14) Extremoz (16) Monte Alegre (6), Vera Cruz (8) Maxaranguape (6) og Marine Ielmo (1). Totalt CVLIs, lagt til hovedstaden, er 468 tilfeller meldt, mot 370 i samme periode i forrige året , en økning på 26,5%. 

I begynnelsen av mars, sa departementet for offentlig RN Security (SESED) og guvernør Robinson Faria at hovedårsaken til økningen i antall dødsfall var forverring i tvisten mellom kriminelle gjenger som driver narkotikahandel i staten. Ifølge Sesed, ble 67,3% av alle drap begått før 16 mars knyttet til menneskehandel. og droger.

193097