Arkiv

Uanmeldte bank-uttak i RN.

38 byer i RN banker har hatt uanmeldte besøk/angrep

Med gårsdagens aksjon, steg tallene til 36 antall angrep på banker og panser-biler registrert i Rio Grande do Norte i år, i 27 byer. I tillegg til disse tallene, kommer angrep på postkontorer som har skjedd i år og det er allerede innmeldt om totalt 54 hendelser i 38 byer potiguares.
 

Et nylig angrep på en pansret bil er det fjerde  i 2017
Politiet meddeler at i div. ran til 27. april, > angrepet i byen Ielmo Marinho der kjeltringer sprengte en Bradesco bank/byrå. Og i de tidlige timer av sist tirsdag (25/04), ble en Bradesco ATM (minibabk) målrett angrepet  av kriminelle i byen Jacana,  by 150 kilometer fra Natal. Ifølge foreløpige opplysninger, brøt omtrent ti menn seg  inn i bankfilial, som er i en bensinstasjon i sentrum av byen, og sprengte en av terminalene. På grunn av eksplosjonen av kraft ble hele banken ødelagt.
 

Disse angrep fra banditter mot banker og postkontor er å utsette forsvarsløse sivile, melder militære politiet i Rio Grande do Norte. I noen kommuner, slik tilfellet var med João Câmara, en måned siden, grunnlaget for PM hadde færre enn 10 militærpoliti der på tidspunktet for eksplosjonen mot de to bankene. Gjengen terrorisert innbyggerne. Av de to bilene som er tilgjengelige for en effektiv forfølgelse ble den ene  totalt ødelagt etter at ranerene skøt den i stykker med maskingevær. 

Ranerene kommer gjerne i store gjenger på 10 – 25 banditter – alle tungt bevæpnede.

bybikde