Arkiv

Vinterværet herjer i Natal.

Regnet ser ut til å fortsette over helgen?

Gårsdagens regnvær  torsdag (29) i Natal vil også holde seg i Natal over helgen. I staten RN, er prognosen også fremdeles ustabilt vær, men med noe mindre intens nedbør.
I Natal regnet det tungt på Torsdag.

Kysten og innlandet Agreste vil nok se enda mer kraftig regnvær i juli måned.

Ifølge nettsiden til værmeldinger Climatempo for Natal , så blir det regn i løpet av dagen og natten på torsdag og også på fredag ​​(30). I løpet av helgen, så vil vi nok erfare mange store skyer som under tiden vil kunne variere fra område til område og som kan gi regn når som helst.med himmelen med mange skyer og som kan gi regn når som helst. Temperaturen varierer mellom 23 ° C og 28 ° C og i Seridó regionen, vil det nok under tiden  bli mere sol. Prognosen som sa regn på ettermiddagen og kvelden torsdag, mens fredag ​​vil bare ha sjanse for regn om ettermiddagen. Men i helgen vil være minimalt med regn  og himmelen vil vise mange skyer med mulighet for regn hele lørdag og søndag. Minimumstemperaturen er 21 ° C og maksimalt 30 ° C.

Statens vestlige regionen, vil torsdag bli regn med litt intensitet, mens fredag ​​vil gi skyer med  trolig regn i løpet av dagen.  I Mossoro, lørdag og søndag er dager også med sjansene for regn når som helst og en himmel med mange skyer. Termometre vil score mellom 20 og 34 ° C.