Arkiv

Regnvær i 39 byer i RN.

Rio Grande do Norte registrerer regn i 39 byer

Agricultural Research Corporation (EMPARN) har registrert nedbør i opp mot 40) før  07am i går formiddag. Ifølge data fra Nedbør Bulletin, har  kommunene Extremoz, Natal og Canguaretama har de høyeste registrerte nedbøren, 46,5mm, henholdsvis 38,7mm og 37,2mm. I Natal, har det kommunale Sivilforsvaret utvidet advarselen i risikoområder og for å ivareta sikkerheten for innbyggerne for teamene som gjør overvåking og kontroll av områder med konstant vakt som Mãe Luiza, Passo da Pátria og Comunidade do Jacó.

The National Institute of Meteorology (Inmet) utstedt nye oransje varselskilt (nært forestående) for fare for flom, skred, overfylte elver og dammer frem til 09 am i dag (12). Prognosen er for regn fra 30 til 60 mm per time (50 til 100 mm / dag), hovedsakelig i de østlige regioner, sentrale og Agreste Potiguar.

Et vann-krater i Louis XV Street, i nabolaget nordøst, åpnet seg i de tidlige timer av mandag og folk forlater området pga stor fare
Marinen i Brasil advarer også sjøfolk langs kysten i regionen, på estimatene av Surf Warning med SE bølger / E på 2,5 meter, som ligger i området mellom byene Ilheus (BA) og Bulls (RN) fra 09 am i dag (12) til 21:00 i morgen (13). Havnemyndighetene anbefaler at små fartøy unngår å navigere i havet i disse dager, og at de andre fartøyene fordoble oppmerksomhet på berging dyrt materiale, generell motor og skrog, kloakk lensepumpe, radioutstyr og andre elementer sikkerhet.

Med himmelen overskyet og dager med kraftig regn, har byen Natal forblitt på vakt siden tidlig i juni, da en utglidning  i Mae Luiza nabolaget som gjorde mer enn 40 mennesker hjemløse og ti hus ble sperret av Sivilforsvaret. Skiftende vær har forårsaket flom i hjem og gater, i tillegg til å forårsake daglige trafikkforstyrrelser i hovedstaden.

Ved slutten av i går ettermiddag, var omlag ti forekomster registrert, som påkrever arbeider pga utvidedet flom, åpne kratere og undersøkelser i boliger med sprekker. Om flow nedbørs dammer, direktør for byrået, Alana Sales, rapporterte at det blir blir tatt forebyggende tiltak. «Vi gjennomfører overvåking til tjeneste i 24/7 og ved hjelp av pumper til å lense», sa Benedicte.

På grunn av regnet, den kommunale Urban Mobility (STTU) og Federal Highway Politiet oppfordrer forsiktiget av bilførere og advare om øket behovet for å bruke frontlykter og redusere hastigheten for å unngå ulykker. Ifølge STTU, er det fem punkter av periodisk flom: siden av Mary hjelp av kristne Institute i Mipibu gate i Petropolis; Av Kaptein-Mor Gouveia, mellom Jaguarari og St. Joseph gater .; i skjæringspunktet mellom Prudente de Morais allé Alexandrino de Alencar; Brasil som en helt ny, Av Dam Armando Ribeiro Gonçalves .; og nær rundkjøringen Ponte Newton Navarro, Av. João Medeiros Filho. NORTH TRIBUNE også funnet to andre punkter, Av. President Flag i AleCrim, og strekningen mellom avenyene Romualdo Galvão og Salgado Filho.

Ifølge direktøren for byrået, Alana var det , inntil i går morges tre tilfeller av ulykker med større alvorlighetsgrad  registrert. Til sammen i krysset Pajuçara, og  Rua Oceano Pacífico og videre totalt langs gater. I området bairro Bom Pastor, åpnet det seg et krater uma cratera se abriu no trecho entre os cemitérios. Uma cratera também foi aberta na rua Manoel de Castro, em Cidade Alta, e outra na Rua Luiz XV, no bairro Nordeste. Neste último local, parte da calçada de algumas casas desabou, impedindo a saída de veículos. Segundo moradores da rua, a cratera abriu na madrugada da segunda-feira (10).Pajucara, Stillehavet gaten ble fullstendig oversvømt. I Bom Pastor, et krater åpnet seg på strekningen mellom gravlundene. En krateret ble også åpnet på gaten Manoel de Castro, Cidade Alta og en i Louis XV Street, i nabolaget i nordøst. I det sistnevnte område, har en del av et underlag av enkelte hus kollapset, som hindrer kjøretøyers utgang. Second Street innbyggere, melder også om  kratere som ble  åpnet i de tidlige timer av mandagen. (10).

Vi kan bare si; Er det ikke det ene (tørke), såmer det D andre.(flom)