Arkiv

Hull i veien pga vannlekasje.

Jaguarari Avenue blir ikke rep. før på fredag

Den kommunale anleggsetat SEMOV, gir grønt lys for at  på fredag så vil ​​man på ettermiddag (21) fullføre reparasjoner av hullet i gaten Jaguarari Avenue i Novo Laguna, som ga i går ettermiddag oppstod (18), i den delen mellom avenyer Nascimento de Castro og Antônio Basílio. En krateret ble dannet på stedet og all trafikk er sperret av i området, sier Department of Urban Mobility (STTU) i begge retninger før utførelsen av arbeidet påbegynnes.

Krateret på seks meters bredde,åpnet seg  i går ettermiddag (18) i midten kjørefelt Av. Jaguarari. Omkretsen er nå avsperret og isolert
Krateret åpnet kl. 15,20 og fortsatte å vokse i den grad at vannet fra selskapets tilførselsrør Vann- og avløps RN (CAERN) munnet ut i bruddet på innsiden. På ettermiddagen hadde hull doblet seg  i størrelse og hele kjørebanen hadde blitt avstengt.
Foruten Semov, som er involvert i reparasjon av dreneringssystemet som ble ødelagt pga erosjon, CAERNs team jobber også med  reparasjoner på de brutte rørene . Men den virkelige årsakene til erosjonen er ukjent på området.
«Det er vanskelig å gjette  på årsakene. Begge ting kan  kan gis pga av slitasje på asfalt eller slitasje av tilførsel og avløpsrør. Men for at det skal skje, det måtte være en veldig fstort vanntrykk på grunn av alt regnet,» forklarer innehaveren av Semov, Tomaz Neto.
Når du er ferdig reparasjonen, vil området være dekket igjen med brostein og vil være det fram til begynnelsen av august. I denne perioden bør Semov sluttføre et  anbud  for å ansette et nytt selskap ansvarlig for restaurasjon av asfalt tjenester i Natal.

Flere hull og reparasjoner av asfalt står for tur i Natal for tiden pga vannskader.