Arkiv

Politiet intensiverer patruljeringen.

Politiet opererer med patruljer i utøkede områder av hovedstaden, der man er kjent med  kriminelle flekker i by-bildet.

Statens Institutt for offentlig sikkerhet og sosiale Defense (Sesed) har startet med å gjennomføre en intensivert patruljering, siden tirsdag (25), i flere integrerte tiltak med å patruljere tilsynelatende i Natal, i områder med ‘kriminelle spots’ – områder som konsentrerer de høyeste tallene for vold. På disse stedene, der er det forekomster som spenner fra mord, carjackings overgrep, butikk-tyverier og ditto i  boliger. I Natal, i henhold til de data som presenteres av Sesed og Observatory of Violence Lethal Forsettlig (Obvious / RN), er kriminelle flekker konsentrert hovedsakelig i distriktene Felipe Camarão, Planalto, Quintas, Bom Pastor e Cidade da Esperança, og zona Oeste ; e nos bairros de Nossa Senhora da Apresentação, Pajuçara, Potengi, Lagoa Azul e Igapó, og zona Norte i hovedstaden.

En viktig indikator er antall drap, som akkumulert fra 1. januar til 26. år sum 352 ofre i Natal juli – de ti distrikter, regnes som den mest voldelige i Natal, alle i vest og nord, utgjorde 229 mord. I sør, topper Ponta Negra distriktet listen, etterfulgt av Nova Laguna, Nova Descoberta og Neopolis. I dette området av byen, som hadde høyest endring i det relative antallet mord, Ponta Negra, hadde man i 2016-2017, en økning på 175% i drap; og Neopolis, sammenlignet med den samme periode, en økning på 400%. Os bairros de Mãe Luíza, Cidade Alta, Alecrim, Rocas e Santos Reis concentram os maiores índices na zona Leste.(øst)

Natt til tirsdag (25),så patruljerte militærpolitiets biler i gatene i de nordøstlige bydeler, torsdag og Bom Pastor Shepherd i West Region

Men, så komplisert som bybildet er i Natal, så skal det nok mye til for å bedre situasjonen vesentlig i hovedstaden – tror vi? Vi får se.