Arkiv

Natal > Biltyverienes Eldorado?

16 biler stjålet på en natt i Natal

 

Rekorden på 16 ran og biltyverier mellom kvelden tirsdag (8) og onsdag morgen (9), resulterte i påvente av en operasjon som integrerer det sivile og militære politiet i kampen mot forekomsten av denne typen kriminalitet. Rundt 30 politifolk, inkludert agenter Deprov (Politiet Forsvars bil og last Eiendom Specialized), og effektive militærpoliti, BOPE, BPChoque og State Highway Police (ERCP), deltok i aksjonen som ledet operasjonen i Natal West sone.

Operasjonen begynte kl. 1500 og holdt på til 2000, men ingen hadde blitt arrestert. Det har også blitt funnet noen uregelmessigheter i de ni områdene som ble besøkt i løpet av handlingen. Tidlig på kvelden denne onsdagen (9), PMRN sette opp barrierer i Nova Laguna, Candelaria og Morro Branco, nabolag ved siden av gress Soft til den nye Discovery og Pitimbú konsentrere de høyeste tallene for tilfeller av kjøretøy tyveri i Natal i henhold til Deprov.

Tretti sivile og militære politiet deltok i undersøkelsen i verksteder, skrap og auto deler butikker

Holderen ved delegat Deprov, Licurgo Nunes, sa kjøretøy tyveri praksis i Natal «er slett ikke uvanlig», men sa det ikke ville gi et intervju om emnet.

Márcio Delgado, borger Politiet delegat som deltok i aksjonen, påpekte at inspeksjonen var fokusert på informasjon. Vårt mål er å identifisere årsakene til, adresse og redusere forekomster. »

Ifølge data fra Sesed, er antall stjålne biler og sykler og / eller stjålet vokste 13% i første halvår i år sammenlignet med samme periode i 2016, fra 3706 til 4220-515 mer. Den gjennomsnittlige hoppet fra 20 til 25 biler stjålet eller stjålet per dag i Rio Grande do Norte.

I henhold til koordinering av statistisk informasjon og analyse kriminelle (Coiner), et organ for Sesed, gjenvinningsgraden av disse kjøretøyene nådde 56,8%, tilsvarende 2.397 kjøretøyer gjenvunnet i de første 180 2017. måneder som registrerte den større mengde av ran og tyverier i år var henholdsvis mai (797), juni (761) og mars (715).

kjøretøy tyveri
13% var økningen i antall innbrudd og tyverier fra kjøretøy (biler og motorsykler) hos spedbarn mellom januar og juni 2017 sammenlignet med samme periode i fjor.

ranet / stjålne kjøretøy
2016 2017
januar 557
februar 557
mars 681
april 668
May 608
juni 635

Totalt i 2016: 3,706 biler i gjennomsnitt 20 tyveri / tyverier per dag
Totalt 2017: 4,220 biler i gjennomsnitt 25 tyveri / tyverier per dag

 

Vi gir oss ende over > Dette drar ned kraftig for Natal!!!