Arkiv

Våpenbeslag gjort i rutinekontroll av PRF (UP)

Macaíba: Dobbelt utbytte med våpen beslag etc.

To menn ble arrestert med våpen, ammunisjon og narkotika under rutinemessig overvåking av Federal Highway Police (PRF) i Macaíba. Arresteringene fant sted i går ettermiddag (16), da politibetjente la merke til et kjøretøy av typen Saveiro som reiser gjennom arbeidsområdet  med den nye tilgangen til Governador Aluízio Alves flyplass. Når politiet nærmet seg, kastet passasjeren en boks gjennom bilvinduet. Etter tilnærming og søk på stedet, ble det funnet en eske med 24 kaliber 12 haglgevær ammunisjon. Inne i  bilen var det også en 380 kaliber pistol, to magasiner og 27 ammunisjon/skudd av samme kaliber. De fant også en pakke med en liten mengde crack, to mobiltelefoner, i tillegg til mengden R $ 2,460.00 i brøkdelte penger. Kjøretøyet ble kjørt av en 31 år gammel mann fra Tangará / RN, som allerede er kjent i politiet for tyveri, mottak, ideologisk falskhet og kvalifisert mord. En mann på 37, en innfødt i Natal, som også var ansvarlig og tidligere dømt for tyveri, fulgte som passasjer. De mistenkte ble arrestert og sendt med det beslaglagte materialet, til politistasjonen for sivile politi i Macaíba for de riktige prosedyrene og fengsling.

PRF har øket sine stikk kontroller ute på veiene – noe som har gitt flere beslag av våpen, narkotika og stjålne kjøretøy etc.

Bra jobbet av politiet. (UP)