Arkiv

Moro for fattige barn i Natal

Sosial aksjon tar 250 barn og ungdom med på kino etc.
Popcorn, filmer og moro. Det var den kombinasjonen som mobiliserte ca 250 barn og tenåringer på morgenen fredag ​​(25), De ble invitert av Cinepolis til å  å sjekke ut filmen «Cars 3» i en av kinoene som ble leid/eid av Handelstanden i Natal.
Initiativet er en del av prosjektet «La oss alle gå til Cinepolis» på kino i Brasil – helt siden 2015. Animasjonen ble vist samtidig kl 10, i de 48 komplekser som det meksikanske selskapet opererer i landet – Natal, den ble også satt opp på  Cinepolis Partage, nord i Natal.

Cinépolis hadde et opplegg  på hele opplevelsen på 48 kinoer i området : film, popcorn og brus
Gjennom hele Brasil har nettverket gitt den syvende kunstens magi til over 14 tusen mennesker. «Målet er å bidra sosialt med institusjoner som tjener barn og ungdom i nabolag i utkanten av byer der Cinépolis er til stede. Vi tilbyr den komplette opplevelsen: film, popcorn og brus, sier nestleder for Cinépolis hos Natal Shopping. Hun forklarte at nettverket fremmer prosjektet en gang i året, og at kjøpesenteret går inn i partnerskapet med logistisk støtte og donasjon av gaver distribuert ved slutten av økten.

Magic av kino
Kampanje screening av filmen «Cars 3» animasjon laget av Pixar / Disney, ble holdt på samme tid kl 10 denne fredagen (25) i alle 48 byer hvor nettverket opererer Cinepolis komplekse utstillere i Brasil. Dette er den tredje utgaven av «Vamos Todos à Cinépolis» -prosjektet, som har en årlig økt siden 2015. I år anslår selskapet at det når 14 100 personer.

I Natal deltok ca 500 barn og ungdom i eksklusive økter holdt på komplekse utstillere av Natal Shopping og Partage Natal Norte. Målet med Cinépolis, med base i Mexico, er å dele magien med kino og underholdning med folk som normalt ikke ville ha tilgang eller ha råd til å gå på kino.

Filmen
«Cars 3» er den nyeste tittelen i hit-franchisen til Pixar / Disney-studioet. Filmen forteller den nye historien om mesteren Lightning McQueen, i et krasj som var så ille at McQueen måtte pensjonere seg for godt.