Arkiv

Parlamentet godtar investeringer i Natal/RN

Hoved Assembly godkjenner lån og bruk av R $ 844 mill i investeringer i RN

Den lovgivende forsamlingen godkjente torsdag ettermiddag (21), endringer i bruken av ressurser fra lån som allerede ble inngått av staten og kontrakten om en ny kredittvirksomhet på totalt 698 millioner . Endringene vil være til nytte for inngrep på områder som sikkerhet, infrastruktur og turisme.

Designet for av. Roberto Freire ser ut til å gå igjennom – endelig.

Den første saken undersøkes/godkjennes  av parlamentsmedlemmene var den nye bevilgningen til lån på R $ 212 millioner, som hadde blitt godkjent allerede i 2012. Opprinnelig skulle de ressursene fordeles utelukkende til intervensjoner på avenue Roberto Freire, som ikke regne med støtte fra næringslivet. Nå, med godkjenning av den lovgivende forsamling, vil regjeringen bevilge R $ 146 millioner for turisme infrastrukturprosjekter og Natal sanitær, for eksempel utvidelse av Ponta Negra Convention Center og bedre  tilgang til Aluízio Alves International Airport i São Gonçalo do Amarante.

I tillegg til disse beløpene vil regjeringen også ha R $ 698 millioner gjennom et nytt lån. Investeringene vil være myntet på flere områder, som for eksempel renovering av sykehus, rehabiliteringsarbeid og sanitære tiltak. Det vil imidlertid også være fokus på offentlig sikkerhet, som vil ha R $ 50 millioner øremerket.

Etter forslaget godkjent av R $ 50 millioner for sikkerhet, R $ 10 millioner vil være for modernisering av det sivile  politiet, vil resterende R $ 11,5 millioner bli for brannvesenet og R $ 28,5 millioner, vil bli tildelt Militærpolitiet, ITEP og til sekretæren for offentlig sikkerhet selv.

Etter godkjenning av anmodningen vil regjeringen øke de byråkratiske prosedyrene slik at pengene aktiveres av en finansinstitusjon.