Arkiv

Flott seilskute dokker i Natal

Navy seilskute vil  dokke i Natal og vil være åpen for besøk
Åpen for besøk > : 2017-09-30 10:00:00 og utover.|

Den brasilianske marinenes «Cisne Branco» seilbåt ankret klokken 9 på lørdag (30) ved Natal havn, i Ribeira-området, og er åpen for besøk fra kl. 14.00. Fartøyet er åpent til tirsdag (3). Besøkende er fra kl. 14.00 til 17.00 og adgangen er gratis.
Seilbåt heter «White Swan» på engelsk
Anbefaling fra den brasilianske marinen er at barn under fem og personer med bevegelsesvansker bør unngå å besøke skipet på grunn av strukturens egenskaper og begrensninger.

The White Swan er et skip bygget i Amsterdam, Nederland og innlemmet i Navy i 2000. Strukturen er basert på den nyeste clippere, seilbåt type av det nittende århundre. Byggingen ble utført under tilsyn av den brasilianske marinen, med det formål å representere institusjonen i store nautiske hendelser, både nasjonale og internasjonale. En annen intensjon er å fremme maritim mentalitet blant brasilianske borgere «for å bevare maritim tradisjoner og bidra til dannelsen av sjøfolkene våre».

Turen til Europa av skipet ble denominert «Commission Europe 2017». Skipet deltok i regatta «Tall Ships Races 2017», organisert av «Sail Training International», basert i England. Foruten å være en sportsbegivenhet, er det en sosial begivenhet å vanne tradisjonene til de store seilbåtene og borgernes interesse til havet.

Ifølge den brasilianske flåten samlet arrangementet de største seilbåter i verden, noe som gjorde det mulig å styrke båndene med flåter fra andre land. I 2017, i Østersjøen, besøkte den hvite svanen punktene i Halmstad, Sverige; Kotka og Turku, Finland; Talin, Estland; Klaipêda, Litauen; og Szczecin, Polen. Andre byer mottok også den hvite svanen fra interessen og logistikken til havnene.

Konkuransen varte  i seks måneder og 14 dager, hvor 19 byer ble besøkt i 13 land, alltid med seilbåten åpen for lokalbefolkningen for besøk.

Data;
Hendelse: Offentlig besøk på seilskipet «Hvite Svane»
Dato: 30. september til 3. oktober 2017
Timer: 2:00 til 5:00
Adresse: Natal havn, inngang gjennom passasjerterminalen, Chile gate, Ribeira.
Adgang: Gratis
Anbefalinger: På grunn av egenskapene og begrensningene på stedet (bad og vannfontener) og skikkets spesielle egenskaper (som trapper til tilgangsrom) anbefales det at barn under 5 år og personer med gangsvansker unngås.

Leveringsdata
Lengde: 76 m
Høyde: 48 m
Displacement: 1,038 tonn
Crew: 67 militær, med 12 offiserer
Max seil-area.: 2.195 m²