Arkiv

Problemer med fotgjenger overgang.

Gangvei som ligger på motsatt side av Park Aristophanes Fernandes, BR-101, i dos Reis, fikk en del av metallkonstruksjonen fjernet på ettermiddagen fredag ​​(27) på grunn av en kollisjon på grunn av en lastebil som fraktet en traktorgraver og trafikken ble lammet i mer enn seks timer og driverne måtte gjøre omveier. Dette var ikke første gang at en catwalk på motorveien hadde blitt skadet av et kjøretøy. En lignende sak skjedde i 2012.

I kollisjonen så ble deler av den sentrale delen av catwalken sterkt skadet og  kompromittert parti ble bøyd tilbake
Ifølge Federal Highway Police (PRF), skjedde ulykken  ca 10:30 og ble forårsaket av en sjåfør fra A.Gaspar S / A konstruksjon i Natal Consortium tilhørende i Parnamirim, ansvarlig for kollisjnen med catwalken. Føreren hadde advart firmaet om at transporten av traktoren, så var kjøretøyet litt over over konstruksjonsgrensen, men fikk lov til å fortsette reisen. «Gangveien gikk ikke helti stykker , fordi føreren var klar over kjøretøys høyde og mulig problem og satte ned farten til 30km / t,» sa en PRF-agent.

I kollisjonen skiftet det sentrale spekteret av catwalken fasong i området der traktorgraven var strukturelt kompromittert. På denne måten besluttet derfor konsortiumingeniører å fjerne en skadet side av catwalken . Metalldelene ble midlertidig stablet sammen med motorveien og senere kuttet i stykker og transportert til et annet sted, ikke definert ennå. Etter demontering kl 19:00 ble alle baner på motorveien åpnet for fri ferdsel igjen  av PRF.

Bekymret for fjerning av strukturen, så vil stygge situasjoner fort kunne oppstå på dette stedet, da fotgjengere løper ut i den tette trafikken på motorvein for å krysse.. «Uten gangbroen vil det være veldig dårlig å krysse her, før de hadde mange ulykker, og nå vil det skje igjen m,ener PRF og DNIT.»

Ifølge skatte av National Traffic Department (DNIT), Alexandre Pereira, vil man på mandag (30) i DNIT ha et møte med operasjons sektor for å diskutere muligheten for å installere en midlertidig trafikklys på plass, slik at trafikk av fotgjengere kan skje tryggere uten en veibro i området .

Et annet tilfelle
En annen gangvei ligger på BR-101, nær Parnamirim fikk også skadet metall struktur på grunn av kollisjon med en lastebil på 14 mars 2012, rundt 24:00. Med krasj falt catwalken ned og traff andre biler og forlater en person som går gjennom stedet litt skadet. På den tiden ble fjerningen av catwalken gjort av den brasilianske hæren og militærbrannvesenet. Så denne problemstillingen er ikke helt ukjent?