Arkiv

Admin`s hjørne. (siste 01.07.2019)

tribuna2

logo copy

 

 

Hoved avisene i Natal.

*************************************************************************************************

Her vil vi legge ut ting&tang som admin har på hjertet og som avspeiler spesielle hendelser/ønsker/utdypninger  fra leserene og som kanskje trenger feed-back  og hjelp fra dere også. Ta kontakt!  Alle tips og hjelp mottas med stor takk!

*****************************************************************************************

 

NB!   10.12.2017  Ny side er lagt til >  L-SERIN og ALS gåten

NB! 29.03.2018 > Sidene om ALS og L-Serine er oppdatert pr. idag.

03.04.2017

Vi gjør oppmerksom på at SYLILL.NO er blitt oppdatert!

21.07.2016

Vi har idag lagt inn en ny side om spennende ny info vedrørende GURKEMEIE som et legemiddel!

NB!

16.03.2016

Vi gjør oppmerksom på en ny side> GUBBE-RÅD som tar for seg private helseråd som vi kan gå gode for.

 

06.11.2014

NB!  Vi må dessverre medele at fly/reise-selskapet FlyBrazil er gått i konkurs.  NB!

FLYBRAZIL >>>>>   www.flybrazil.nl

08.10.2014

Bare nevner at en ny kommentar er lagt til på OPE-siden.

11.08.2014

Vi har idag lagt til 3 nye lenker med masse fotos (Google) fra Natal området.   Vennligst se under; Lenker: A-Natal, B-Natal og C-Natal

26.05.2014

Legg merke til at vi lagt opp en side om GRAVOLA direkte, som vi vil oppdatere med positive tilbakemeldinger om emnet. (bare om innsender så ønsker).

——————————————————————————

mapa_arena

10.05.2014  Nå bærer det fort fremover mot fotball VM 2014 i Natal. Bare litt over en måned før hele moroa starter!

16.10.2013  Interessen for Graviola holder seg stadig på topp blant de søke-ordene som er mest brukt her inne og derfor tenkte vi at vi skulle legge til en oppdatering angående dette herlige naturmedisin treet. Den siste tiden har det kommet inn flere bekreftelser på at PSA verdier i tatte blodprøver, faller når man har startet en Graviola-kur mot f.eks. kreft i prostata, blære etc. (Husk at indianerene i Amazonas brukte Graviola som botemiddel for en hel rekke medisinske tilstander.) Men, i den forbindelsen skal man være klar over en viktig ting i forbindelse tidspunktet og allmentilstanden hos personen; fordi at noe så triviellt som en betennelse annet stad i kroppen, som f.eks. øre/bihule/hals betennelse, eller en forkjølelse for den saks skyld – gir også høyere PSA verdi. Dette gjelder om man har hatt et samleie nylig – faktisk! (;-))  (bare til etteretning) så et PSA resultat bør foretas over flere blodprøver, for å få et mere pålitelig resultat.

19.07.2013   NB!  Vi har lagt til en ny kategori;  Foto album i tillegg til det vanlige Sladder, Daglig liv og Graviola. Om dere sender in artige eller fine bilder som dere ønsker publisert i albumet, så send de via en e-mail (helst JPG format og ikke så «store» – rundt 0,5 Mb) til admin >>  Rolf@servicern.com

Vennligst ingen utleie eller salgs-objekter.

 

04.06.2013  Legg merke til at vi har lagt til en egen kategori som heter Graviola  hvor vi skal samle innlegg som omhandler denne medisinplanten.

 

Et bilde av byggeplassen ved årsskiftet 2012/2013 ved den nye Dunas Stadion. Det går fremover!

***********************************************************************************************************

14.11.2012  Lill har lagt inn endel nye modell-plagg på sin hobby side…………eller sjekk : www.sylill.no 


God Sommer til alle!   enten det gjelder Brasil eller Norge!

 

30.10.2011 >  Vinteren kryper nærmere Sørlandskysten nå og vi gjør oss klare til å «emigrere» ned til solskinnsbyen Natal for vinteren. Vi regner med å kunne være på plass fra 9.november. Som vi har sagt tidligere så hjelper vi gjerne andre skandinaver  med tips og praktiske ting, så langt vår fritid strekker til. Men en ting kan vi ikke  hjelpe til med; nemlig salg av fast eiendom som hus/leiligheter, det krever sertifikater/papirer (creci) og kunnskaper som vi ikke innehar har, men vi har venner som har de riktige papirene etc.

 

 

22.09.2011 > Vi har lagt inn et par nye sider under Lenker.

30.05.2011 > Legg merke til at vi har lagt inn 2 stk. nye sider; En som omhandler permanent visa til Brasil og en annen som er en samleside vedrørende fotball VM 2014.

25.05.2012 > Vi får for tiden veldig mange henvendelser om hjelp til å selge eller å leie ut leiligheter. Vi har vært inne på dette problemet tidligere, men gjentar for ordens skyld følgende; Da markedet for å selge leiligheter og hus på typiske steder hvor det bor bare/mange nordmenn er meget vanskelig og tung-solgt for tiden, så valgte vi å ikke hjelpe noen fordi at vi føler at dette er mest ærlig overfor alle parter og dessuten strekker ikke vår fritid til med slike lange og omstendelige oppdrag som dette innebærer dessverre. Vi kan bare henvise til advokater (engelsktalende) og avisen Tribuna do Norte  sine kjøp/salg spalter, eller om dere kjenner personer som bor i området og som dere kan stole 101% på NB! Dere kan jo prøve norske spalter som www.finn.no , men feedback som vi hører derfra er temmelig tynne der også.

Nå kan man jo forsøke å få leid ut huset/leiligheten sin til VM-2014 og få en hyggelig leie den måneden dette varer, men bruk for Guds skyld personer som dere kan stole på, det er dessverre mange kjeltringer i sivet i Natal – ærlig talt.

Dere må gjerne be om råd og slikt, men salg/utleie av spesifikke objekter kan vi dessverre ikke på ta oss som sagt!

mvh

Admin.

15.09.2012 > Legg merke til at vi har lagt til en ny side: Lill – Hobby. Den omhandler den store hobbyen til admin`s kone: Lill, som koser seg med symaskinene sine, enten hun er i Brasil (mest Bikinìs og sommertøy) og alt mulig annet pent når hun er hjemme på sommerferie i Norge.

Hun kan kontaktes på e-mail: lillpost@broadpark.no  hvis du ønsker kontakt.

 

***************************************************************************************************

1-ÅR EVALUERING AV OPE  – OIL PULLING.

********************************************

Ja nå har det gått ett år med prøveprosjektet vedrørende Oil Pulling (OPE)  og vi skal kort oppsummere de viktigste erfaringene vi har fått i denne evalueringsperioden. De er evaluert etter antall positive tilbakemeldinger.

1. De aller fleste tilbakemeldingene vi har fått, går på et stort øket energinivå og mindre søvnbehov, bedre velvære,bedre humør, perioder av depresjon og nedstemthet er forsvunnet.

2. Veldig mange melder om store forandringer i munnen; Blødende tannkjøtt har blitt borte og «kloakk-lukt» har forsvunnet. Tildels meget hvitere tenner, mange melder om bortfall av herpes problemer i munnen og plagsomme munnsår.

3. Lavere blodtrykk og nedjustering av daglig mengde blodtrykksmedisiner. (i samråd med fastlege). Lavere kolestrolverdier. Forbedrede andre blod-verdier, som blodprosent, senk etc. Noen melder om stadig færre og mindre problemer med Migrene.

4. Mennesker med plagsomme hudsykdommer som f.eks. Psoriasis melder om forbløffende forbedringer i sine utslett og radikalt færre utbrudd og stadige totale visuelle forbedringer. Mange melder om negler og hår som «gror som ugress» og blir mere glansylt/mykt/krøller. Diabetes-2 pasienter melder om stadig mindre behov for tilskudd av Insulin (i samråd med fastlege).

5. Mange melder om forbløffende endringer i sine problemer med forkjølelser og influensa. «For vi har neimen ikke hatt influensa eller forkjølelser  slik som vi alltid pleide før, og vi føler oss utrolig friske og sunne istedet». Flere melder om radikale forbedringer i forskjellige typer av allergier og store forbedringer i øre-nese-hals regionener som f.eks. bihuler.

6. Flere tilbakemeldinger fra menn går på øket libido(kåthet),bedre/lengre ereksjon og et særdeles forbedret sex-liv igjen. Noen tilbakemeldinger også fra kvinner som melder om øket libido. Videre så melder flere om mindre smerter i forbindelse med reumatiske plager, fibromyalgi og ME plager. Endel tilbakemeldinger om forbedringer i mageregion/fordøyelse. Andre melder om bryst smerter som er blitt borte i lunge/hjerte regionen og en bedre pust. Flere melder om færre kramper og smerter i div. muskel-grupper.

7. Vi skal også ta med noen få negative tilbakemeldinger som går omtrent utelukkende på slitasje og skjelett-skader og vi gjentar på nytt; At man kan ikke forvente at OPE skal kunne virke positivt på mekansike brudd/slitasje skader, arr, implantater, etc. Selv om det finnes noen få indikasjoner på tingenes tilstand også her kan forbedres pga et meget potent, økende og kraftigere imunforsvar. NB! Imunforsvaret ditt er den dyrbarereste funksjonen i hele kroppen din NB!

Nå er vi altså ferdig med evalueringen av det første året med OPE og summa summarum; Dette er en billig, ufarlig,lettvint og nærmest gratis måte å booste kroppens imunforsvar på og hjelper deg til et sunnere og lengre? liv. Så vi skal fortsatt ta imot tilbake meldinger om hva som skjer med kroppen din og dine erfaringer med OPE.

LYKKE TIL!

**************************************************************************************************

Mange har opp igjennom årene ytret ønsker om råd/vink til å finne ærlige og rimelige vaktmester-ordninger i Natalområdet. ( f.eks. Tabatinga-Zumbi) Noen som kan påta seg å holde et øye med leiligheten eller huset ditt i tidsrommet når du er borte og som sørger for at boligen kan tas i bruk umiddelbart under normale forhold, straks du er ankommet fra flyplassen, slik at du slipper å lempe ut døde insekter, støv og skitt og finner inntørkede vannlåser/WC og fastrustede AC-maskiner og «nye leieboere» som kakkerlakker, maur etc.?  Videre at du kan få kontrollrapporter om tilstanden i boligen via internett og ved for deg passende intervaller. (på engelsk)

Vi har tenkt igjennom problemet grundig og funnet et konsept som burde passe de fleste til greie priser, men tenker ikke å starte noen slik tjeneste før vi ser at markedet virkelig ønsker dette? Vi vil også påpeke at det ikke er admin som skal ha noen inntekt av dette, vi skal bare kvalitets-sikre prosjektet i bakgrunnen, og – selvfølgelig – vi går god for ærligheten og sikkerheten til de menneskene som skal frekventere bostedene deres for kontroll/hjelp 100%.

Synspunkter til >>>  rolf@servicern.com