Arkiv

Gubbe-råd.

Gubbe-råd er personlige private råd som jeg har opparbeidet og testet ut opp igjennom årene. som virker. Og vi tar gjerne imot andre råd/kjerringråd fra lesere av siden.

Når det gjelder OPE og GRAVIOLA så henviser vi til egen sider.

1. Vanskelige sår/utslett som ikke vil gro, som f.eks. Psoriassis, eksèm. o.l.; Smør /massèr på et tynt lag med solkrem faktor 50 2-3 ganger pr.dag..

2.Problem med tarm/mage som polypper, divertikler,tarmsår og andre innvendige problmer av samme type > Spis en tallerken Spinat-suppe til frokost (cremet med ett/to hardkokt egg). Del gjerne suppeposen opp til 2-3 frokoster. Jeg hadde store problemer med blødende polypper og divertikler og blødde hardt både titt og ofte. Men, etter at jeg begynte med spinatsuppe til frokost, så forsvant alle problemene som dugg for solen og siste innvendige undersøkelse viste > alt ok og tarmen er som ny og feilfri. Så, på 2,5 år nå så har jeg ikke blødd en eneste gang, eller hatt smerter. NB!

3. OPE > Se egen side. Anbefales på det varmeste.

4, GRAVIOLA > Se egeb side og indianerene i Amazonas har nok fullstendig rett, når det gjelder egenskapene til GRAVIOLA. Anbefales på det strkeste!

5. Problemer med å pusse bakover på tunga med tannbørsten? (brekninger)>>> Trekk pusten hardt inn – hold 3-5 sek. >> slipp ut og puss i vei.

medisine