Arkiv

EL-Bil Opel Ampera e

2.Mai 2018 så fikk vi endelig overlevert den nye El-Bilen vår > OPEL AMPERA e

La det være sagt med en gang > maken til bil har vi aldi hatt og har storkost oss med denne fra dag en.

Den har oppfyllt alle våre forhåndsønsker til punkt og prikke. Vi tok straks en langtur Kristiansand-Telemark Rundt via Rjukan, Møsvatn,Mæl for å riktig sjekke ut strømforbruk, AC (det var steikende varmt på turdagene) etc. Lading var et fraværende problem heldigvis og etter å ha regnet ut alle data, så ble rekkevidden 442 km m/konstant AC. Og dette må vi sies være meget fornøyde med?

Vi skal følge opp etter hvert videre med hvordan det går for den nye El-bilen vår.    Foreløpig: Null problemer.

Fremdles helt feilfri og vi storkoser oss med bryllupsdags-presangen til LIll (40 år)

 

 

 

Lill + Ampera e på Kalhovd (Hardangervidda)

 

Da var vi på en ny runde Telemark rundt for å helt bli kvitt rekkevidde angsten?   Vi forsøkte oss på Kristiansand og helt til Rjuan i en direkte  smell. Og når vi var fremme så ble vi bare sittende å flire > vi hadde enda 148 km igjen på batteriet! Altså overhode ingen grunn til noen slags angst. For en fantastisk/imponerende bil. Da hadde vi kjørt på samme måten som vi gjorde med forrige bil >Mitsubishi Galant 2,4 GDI<.  Så det er bare å kjøre akkurat som før i tiden. (Gamle dager)

Vi måtte riktignok fylle på noen elektroner Hos Fortum/Hurtiglader  på Rjukan> Fullt batteri 60 kwh på 45 min.     Kaffekopp pluss 1 krembolle og toalett besøk. (Vanlige biler må jo også fylle bensin/diesel).

Joda Opel Ampera e fortsetter og imponere!!!

 

 

12.aug 2019  Kort og godt > Amperaen fungerer prikkfritt > beste bilen vi noen sinne har hatt!!! Den første var en Plymouth 1947  (:–> )