Arkiv

SyLill/Hobby (XYL > LA2JU)

Siste Nytt 2016-2017

03.04.2017   Vi var nylig i Natal i 2 uker og fant en masse flotte stoffer (maljas) å ta med hjem. Sjekk Sylill.no – førstemann til mølla gjelder fremdeles og noe har allerede  gått!

06.04.2016 >  Akkurat kommet hjem med nye stoffer fra Brasil etc. etc. >førstemann til mølla! Sjekk sylill.no det er lurt.

Nyhet Juni 2015

Nå har www.sylill.no endelig blitt ferdig med sitt nye hobby SyAtelièr  og inviterer alle innom til en koselig sy-prat over en kaffe/te-kopp. Stor plass med bad/toalett, prøverom + te-kjøkken. Utvendig overbygget veranda som røkerom. Hun har en masse brasse-stoffer på lager – bl.annet spes.  brasse Bikini stoffer. Dessuten mye annet i mange typer av  stoffer.

Velkommen innom for en prat – kjas!

Kosehjørne

Arbeidsplass

Dolly og Daisy

Tøyhyller + Smykker

Klippebordet**************************************************************************

 

HOBBY SY-TIPS!

 

============================================================

En side om fine hobbyer etc. som egner seg godt i Natal.

1. Sy tøy, da prisene og utvalget av stoffer er enormt mye større enn i Norge og de dessuten billige å kjøpe. Videre så kan man få kjøpt spesialstoffer til f.eks. Bikini/Badedrakter som ikke er å oppdrive i Norge/Skandinavia.

Her ser man hva som kan komme ut av en slik hobby i Natal;    www.sylill.no  Mye av stoffene her er fra Brasil og noen plagg er sydd i Natal faktisk. Ta gjerne kontakt med Lill for gode tips etc. (se kontakt info)

bikini2

2. Smykker (bijouteri) er en flott hobby, som krever lite spesailverktøy, men som bare har fantasien som grense. Det finnes flere spesialbutikker som selger alle duppedittene som skal ti,l som kjeder, remmer, låser, perler, ringer etc. etc. og prisnivået ligger på en brøkdel av tilsvarende ting hjemme i Norge.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

3. Foto er en utmerket hobby som passer elegant for Natal, da man formelig vasser i motiver her nede. Og, i disse dager med elektroniske kameraer, så er det bare å knipse i vei villig vekk og bare dumpe det som ikke ble noe bra. Det er jo også opp til enhver hvor dyrt fotoutstyr man bruker, for man kommer langt med et rimelig kamera, men en analog zoom er nok et must, så mobil-kameraer passer dårlig til denne hobbyen. Digital-zoom er ikke så mye å satse på om man vil ha riktig flotte bilder.

56861

 

**********************************************

4. Kite surfing bedrives omtrent daglig lang strendene på Ponta Negra.

************************

Vi tar gjerne imot flere forslag til hobby i Natal.