Arkiv

Ombyggingen av BR-101 er ferdig.

Etter Hæren er ferdig med ombyggingen av BR-101, glir nå trafikken som normalt.

Arbeidet med å overhale/asfaltere veibanen på  BR-101, på høyden ved elven Pitimbu er nå ferdigstilt. Forbudet og innskrenkinger på et midlertidig veinett, forårsaket store køer i førgår (26), og i dag, men ifølge Ezio Gonçalves dos Reis, leder av National Department of Transport Infrastructure i staten (Dnit-RN), ble alt arbeidet ferdig tidlig i går ettermiddag .

Reformen er en del av det arbeid som utføres av hæren som må utføres på veien, som går gjennomgår stor utvidelse av marginale eller lateral treff fra i desember i år. Fra 2013 vil et varsel bli publisert om åpning for bud for det vinnende selskapet som kan fortsette arbeidet med å bygge ut til total ferdigstillelse.

Oppsynsmannen sa at arbeidet vil jevne ut ujevnheter i veien. «Til tross for det inntrufne kø-problemet, er tjenesten svært viktig, selv for sikkerheten til bilistene,» sa han.

Hæren har jobbet på resurfacing, styrking og legalisere plattformen i nærheten av elven Pitimbu til slutten av lørdag morgen, da arbeidene ble ferdigstilt og lukket og begge baner var igjen åpen for trafikk.

Oppsynsmannen av DNIT sa også at arbeidene ble endel forsinket på grunn av en blackout denne fredagen. «Heller ikke vi kan asfaltere alltid, fordi det regnet i går morges, og da du kan ikke gjøre arbeidet med asfalt eller betong under slike vær  forhold,» sa han.